Franco exhumat

Quina és exactament la finalitat d’exhumar Franco? Saber si era realment el pare del franquisme o només un tiet? Franco tenia ganes d’estirar una mica les cames després de tots aquests anys tancat allà on li agradava enviar a totes aquelles persones que no pensaven com ell? Ventilar una mica El Valle de los Caídos perquè feia massa pudor de resclosit? En diuen “caídos” perquè es van entrebancar o perquè els van donar una empenta? Es poden tornar a aixecar aquests “caídos”?Quan Franco afirmava: “Creía que los alemanes eran más altos” intentava dir-nos que feia més d’un metre i mig? O que ja havia perdut les ganes de fer-se metxes rosses? Quan deia tot cofoi “No me temblará la mano ahora” parlava de la masturbació?
Franco ha muerto o no? Perquè només faltaria que ens gastéssim la meitat del pressupost de l’Estat exhumant-lo i que al seu lloc només hi trobéssim un simple “caído” anònim sense, ni tan sols, un nom propi.
AUTOR: Arnau Fortuny

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s