Propera parada: l’Everest

Suposo que us ha arribat la notícia que, gràcies a Kilian Jornet, la línia regular Girona-Everest ja és una realitat. Els que no sou gironins, no patiu, farà parada a totes les capitals de província, però Girona més!

Inicialment, es faran 5 viatges d’anada i 5 de tornada al dia, però, segons uns estudis fets per un grup de triatletes entre triatló i triatló, ja es preveu que, en menys d’un mes, es faran fins a 10 viatges d’anada i de tornada al dia. Durant l’ascens els passatgers trobaran parades de refrigeri amb pa amb tomata i porrons de vi cada 150 metres i podran gaudir o participar en balls de bastons i sardanes. No hem d’oblidar d’on venim.

És obligatori l’ús d’estelades i senyeres.

Tarifes generals:

Bitllet senzill: Títol de transport vàlid per realitzar un sol viatge. En aquest cas aconsellem portar una manteta i uns peücs per passar la nit. A la nit refresca una mica.

Bitllet d’anada i tornada: Ideal per a parelles que necessiten donar-se una mica de temps per reflexionar si és millor el xampú anticaspa o el normal.

T-10: 10 viatges al dia. Ideal per a persones hiperactives amb ganes de seguir-ho sent.

T-10 plus: Vindria a ser una tarifa T-10, però que, a més a més, inclou un acompanyant que no callarà en tot el viatge, us ho garantim, és socialista. Ideal per a persones hiperactives que volen evitar pensar fins passada la jubilació.

T-10 Oxigen: Ideal per a persones amb problemes respiratoris o perepunyetes que necessiten ampolles d’oxigen per pujar una merda de muntanya de només 8.848 metres d’altitud. Hi ha gent per tot, què us he de dir.

Abonament mensual: Amb aquest abonament pots anar i tornar quan et roti. En Kilian ha optat per aquest abonament perquè li sortia molt més a compte, on vas a parar!

Abonament estudiants: Gràcies a Obra Social La Faixa, tots aquells estudiants que suspenguin més de 2 assignatures i no sàpiguen què fer amb la seva vida, podran anar gratuïtament a l’Everest l’endemà d’entregar les notes a casa seva.

En Kilian Jornet anirà pujant i baixant al llarg del dia (gràcies a l’abonament mensual) per comprovar que la gent es posi protecció solar i no s’encanti massa i provoqui retards a la línia regular.

Què esperes a comprar el teu bitllet?

Vine a l’Everest, t’hi esperem!

*En cas de mort sobtada, no retornem els diners. Quina culpa en tenim nosaltres si teniu una salut de merda.

 

AUTORA: Meritxell Lavall

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s