LA CRISI DELS 40

La crisi dels 40 és molt puta. Molt més del que la gent (així en general) es pensa. Jo encara no hi he arribat (als 40), però és molt puta. M’agrada avançar-me a les etapes putes de la vida. Per si de cas. Segons he anat veient i experimentant, a les dones ens agafa una necessitat irrefrenable de fer-nos fotos i penjar-les a totes les xarxes socials. I no ho fem, com la majoria de gent es pensa, perquè estiguem esperant que ens diguin que bones que estem amb 10 filtres d’Instagram a sobre o perquè la gent se sorprengui quan els diem que en realitat no tenim 23 anys sinó 40. No, ho fem per un motiu molt més noble: l’ART. Les fotografies, per a nosaltres, són una forma d’expressió artística, el mitjà pel qual expressem tots aquells sentiments contradictoris que afloren dins nostre al llarg de la vida. L’altre dia, al Facebook, en vaig veure una d’una dona que acabava de fer 45 anys que em va fer pensar molt. Barrejava tècniques de diferents corrents artístics. En primer pla es veia un gatet bevent llet d’un tassó (molt costumista) i en segon pla, i no per això menys important, un escot que ocupava la foto d’extrem a extrem, no quedava ni un espai en blanc (molt fellinià). El títol d’aquella obra mestra era: “Alimentant el meu gatet”. Em vaig haver d’aixecar de la cadira i aplaudir. Hi ha d’altres dones que, per poder treure tot el talent que tenen a dins i amb un acte d’absoluta humilitat, prefereixen firmar, les obres que pengen a les xarxes socials, amb un pseudònim. La seva obra fotogràfica se sol centrar en primers plans de les zones genitals, natges o glàndules mamàries. Per evitar confusions, ens expliquen a la seva biografia que no es tiren el primer que passa. Hi ha molta gent que es pensa que si necessites les xarxes socials per posar calents als altres i excitar-te és perquè ets una dona fàcil. I no és així. Elles en són un clar exemple. La crisi dels 40, pels homes, també és molt puta. De sobte, un dia s’adonen que l’angle obtús a què estaven acostumats ja comença a ser un angle agut i decideixen acceptar les invitacions d’adolescents (a la recerca del pare perdut) que els prometen recuperar la seva verticalitat en només una sessió. Risto Mejide, n’és un clar exemple. És en aquell moment que s’adonen que van fer bé de guardar la roba de quan tenien 15 anys al fons de l’armari. Reconeixereu un home de més de 40 anys perquè utilitzarà vocabulari propi de l’edat infantil i semblarà que acabi de sortir d’un chiquipark. Les noies, per aconseguir l’objectiu que s’han marcat, faran el que faci falta. Frases com: “No em crec k tinguis 45 anys, segur k m’enganyes, com a molt en tens 26😈😈😈😈😈😈👻🤥🤥🤥”, “Els homes madurs em posen molt 👏🏻👏🏻👏🏻😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, “El meu pare té la mateixa edat que tu, mola!🤣🤣😂😂😂😂😂😝😝😝😝😋😋😱😱😱😻😻” seran els preliminars. Tot seguit iniciaran un bombardeig de fotografies d’elles entrant a la dutxa amb tanga i lligacames, llepant un gelat en ple hivern en pilota picada (veuràs la factura de gas natural que arribarà als seus pares), recollint el boli que casualment els ha caigut a terra quan estaven fent-se la fotografia i que ha destrossat la fotografia amb un primer pla del seu cul, etc. Els quarentons, veient tot el que aquella joveneta fa per ells, no podran fer res més que acceptar el coit. El que sigui per no ferir els sentiments de la noia. I viuran feliços i menjaran anissos fins que toqui anar a casa a fer de pare de família i de persona respectable. No vull espantar-vos, però si esteu a punt d’entrar a l’etapa dels 40, prepareu-vos per passar-les putes. Jo ja m’estic preparant. He augmentat la memòria del meu ordinador i m’he comprat un disc dur extern de 300 terabytes per poder guardar-hi totes les fotografies que m’aniré fent al llarg de la dècada dels 40.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s