La vida es selfie y los selfies, sueños son

Em pregunto si Calderón de la Barca també es feia selfies del tipus “m’ho estic passant de puta mare, per això tinc temps de fer-me 200 selfies al dia” o estava massa ocupat escrivint comèdies per descarregar la seva libido. Aquest i saber com els ocells realitzen l’acte sexual, són dos dels grans dubtes que han ocupat els espais buits que hi havia entre selfie i selfie a la meva vida.

No sé si vosaltres teniu un compte d’Instagram, però jo, d’ençà que el tinc que crec en Déu. Amics, la felicitat existeix i té un nom: INSTAGRAM. Quina merda de filtre han posat a la vida? A Instagram la gent està boníssima, no envelleix, i s’ho passa de puta mare. Els amics et surten per les orelles, tothom és comprensiu i t’envien emoticones sense esperar res a canvi. Com a filòloga m’agradaria estudiar el llenguatge de les emoticones, pressento que podrien provenir dels jeroglífics egipcis. Qualsevol entitat que estigui interessada a subvencionar aquest estudi, que es posi en contacte amb mi per DM (d’una a una, si us plau). De moment només és una hipòtesi sense fonaments. Una mica com la hipòtesi que Catalunya és Espanya i que mai es farà el referèndum. Segons sembla, Espanya ha optat per seguir les lleis d’Instagram: “todo va de puta madre y aquí no pasa nada. Y sin rechistar”.

Què faríem sense els selfies? Com s’eximirien de la culpa els homes casats amb fills que tontegen amb adolescents per Twitter si no fos fent-se un selfie amb la seva dona i posant el hashtag #amoretern? Com faríem creure a la gent que som feliços si no fos pel selfie que ens fem sols amb una cervesa a la mà com volent dir que darrere la càmera hi ha una supermegafestaquet’hicagues? Com superarien la frustració les cinquantones casades amb homes que es fan palles amb adolescents perquè elles han passat a ser la seva mare, si no fos amb un selfie familiar de “aquí no passa res i aquest home és meu, capito!”? Com superarien els homes que s’han fet grans si no fos amb un selfie al final d’un triatló sense especificar que han quedat en última posició?

Crec que aquesta societat encara no és prou conscient del que signifiquen els selfies a la nostra vida i de tot allò que podria suposar perdre’ls.

Com va dir Belén Esteban: Pensem-hi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s