Què són els CDRs?

Suposo que fa dies que us esteu preguntant: Què són exactament els CDRs? No? Bé, doncs us ho explicaré igualment.

Els CDRs, altrament coneguts com a Comitès de Defensa de la República, són unes cèl·lules terroristes encarregades d’exterminar tota la població espanyola que no sàpiga conjugar els pronoms febles. Més o menys, seria això. Però aprofundim-hi una mica més.

Si busquem la definició de CDR al diccionari de la RAE, ens trobarem amb accepcions com aquesta: “Comando Destinado a la Represión (y al deterioro de la paz de nuestra queridísima España, cuna de la democracia y la tolerancia) pero no a una represión normal, a una represión terrorífica, escalofriante, monstruosa y antidemocrática. En resumen, que estos mamones quieren romper España”.

Si, encanvi, busquem la seva definició al DIEC, trobarem accepcions com aquesta: “ai senyor, però si són jovenalla”.

Com podem reconèixer un CDR autèntic que no sigui d’imitació?

Doncs, hi ha diverses maneres de reconèixer-los. El primer que us cridarà l’atenció és la seva mirada esgarrifosa i terrorífica més pròpia d’un monstre que d’un ésser humà. Diuen que si els mires directament als ulls et converteixes en un independentista radical.

Un altre tret diferencial és que solen portar a sobre armes de destrucció massiva com pots de Fairy, Kleenex usats, mainada, mòbils, encenedors…. i refrigeri per aparentar ser humans i passar desapercebuts.

Els CDRs més perillosos ronden els 80 anys i solen anar armats amb bastons i cadires de rodes d’última generació.

Per comunicar-se utilitzen una tecnologia molt avançada: el Telegram, amb missatges clau com “els carrers seran sempre nostres”. Que en llenguatge de carrer vindria a ser: “es cagaran a sobre”.

Hi ha diferents grups de CDRs, els més temibles són els CDRs de la classe de les maduixes i dels espàrrecs. El pitjor atemptat que se’ls imputa és el de demanar la llibertat d’uns presos polítics i convocar un referèndum. Un REFERÈNDUM!

Què heu de fer per formar part d’un CDR?

Primer de tot heu de tornar-vos molt i molt dolents. Però molt, eh! Els entrenaments per entrar en un dels seus comitès són duríssims. Poques persones han aguantat tant de dolor. Una de les proves consisteix a preparar un plat de verdura al vapor i planxar dues camises sense que et quedi ni una arruga. Si troben, encara que sigui, només una arruga, et fan cantar Els segadors 100 vegades seguides. Hi ha persones que han perdut la veu.

Però la prova de foc i definitiva consisteix a fer una barricada en mig minut amb el primer que trobis pel carrer. Si tardes més de mig minut, t’envien a un curs intensiu de ball de sardanes i a tocar el flabiol amb la Bisbal de l’Empordà durant tot un estiu.

Si us ha quedat algun dubte de què és un CDR, no dubteu a preguntar-ho a algun membre de VOX, segur que us ho explicarà encantat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s