Blog

Ser català no és fàcil

Ser català no és fàcil. Gens. Els espanyols, en canvi, tenen molta sort, neixen, aprenen a parlar castellà i «a vivir, que son cuatro días». Un català és una persona que viu en un estat de lluita permanent, que és atacat pels de casa i pels de fora. Els de casa l’acusen de ser pocContinua llegint “Ser català no és fàcil”

El sexisme en la llengua catalana

Primer de tot, m’agradaria fer un aclariment: el gènere lingüístic no té res a veure amb el gènere humà. El gènere lingüístic serveix per a dividir les paraules en categories gramaticals (masculí, femení, neutre). Si en comptes d’haver anomenat aquestes tres categories gramaticals «masculí, femení, neutre», les haguessin anomenat «A, B, C», ens hauríem estalviatContinua llegint “El sexisme en la llengua catalana”

Què són els CDRs?

Suposo que fa dies que us esteu preguntant: Què són exactament els CDRs? No? Bé, doncs us ho explicaré igualment. Els CDRs, altrament coneguts com a Comitès de Defensa de la República, són unes cèl·lules terroristes encarregades d’exterminar tota la població espanyola que no sàpiga conjugar els pronoms febles. Més o menys, seria això. PeròContinua llegint “Què són els CDRs?”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Hi, I’m Lillie. Previously a magazine editor, I became a full-time mother and freelance writer in 2017. I spend most of my time with my kids and husband over at The Brown Bear Family but this blog is for my love of food and sharing my favorites with you!

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: